返回列表 發帖
早晨呀~~~

等我睇睇先~~~~
死老野 發表於 10年9月15日 11:14

多謝uncle, 善有善報呀~~

595# 333  
你有冇俾條LINK我呀???
redjean 發表於 10年9月15日 16:43

岩岩sent左俾你... 睇 email 喇... 多謝大郎~~~ 

600# 333  
有冇Min Charge架
redjean 發表於 10年9月15日 19:53

無o架, 多少都無所謂~ ^^

又到星期四, 大家早晨呀~~

鴨女仲有3日.....

又到星期五喇, 大家早晨....

幫鴨女倒數.. 仲有兩日... 好緊張呀~~~

仲有兩日做咩€鴨女是誰@_@
rons2001hk 發表於 10年9月17日 11:15

Hello 新朋友...
仲有一日鴨女就會變成青蛙囉~~

點解妳會緊張ga
死老野 發表於 10年9月17日 11:38

唔知呀.. 我幫鴨女緊張之麻~~~

星期六喇, 大家早晨~~

星期一喇, 大家早晨~

祝鴨女新婚快樂, 老公錫晒你~~~

話咁快又過左中秋... 大家午安呀~~

星期一喇, 大家早晨呀~~

又到星期三喇, 大家早晨~~

uncle,我唔係特別開心呀,無乜開心與唔開心囉~

星期日晚飛德國, 星期日朝早返.....

大家早晨...

未出發已經忙死左...  

我明明日琴日打左字... 點解無左既...

星期一喇, 大家早晨呀~~~

斷左條膊頭筋...

點解果度會會會會有事ga~~~~~~~唔通妳做part-time苦力~~~~~~~哈哈哈
死老野 發表於 10年10月18日 10:18

我係德國 pk 麻, 以為無事, 點知隻左手舉唔起.. 係德國睇左骨醫, 照左 x-ray, d 骨無事, 咁返香港再睇囉... 返到香港做左幾日物理治療, 醫生話康覆唔理想, 叫我再照 MRI (磁力共震), 睇片就見到條筋斷左.... 可以做手術駁返, 不過好返既機會只有 9-7成, 如果唔係成日用左手, 醫生話可以唔駛做, 因為有D 人唔做都會自己好轉, 當然都係6-7成....

咁大鑊你醫生點講呀!醫到嗎?
10哥 發表於 10年10月18日 11:12

醫唔到... 睇下駁定唔駁...
我決定唔駁住, 依家日日做物理治療, 一星期見兩次醫生睇進展....

9妹,保重身體呀
redjean 發表於 10年10月18日 10:59

好慘呀~~

星期二既早上, 大早家早晨呀~~

一陣又要去做物理治療 同埋 今日要見醫生....

個人好 down 呀...