返回列表 發帖
星期買lu.. 大家早晨呀~~  

160# 10哥

好呀. .等我睇下先~~

星期lu.. 大家早晨呀~~  
333 發表於 10年3月25日 08:35

~~~~~晚安呀~~~~~九妹

今日老人家得閒~~~~等我報下時先~~~~今日係農曆二月十一巳時

今日老人家得閒~~~~等我報下時先~~~~今日係農曆二月十一巳時
死老野 發表於 10年3月26日 10:02

哥~~
點解要報個舊曆呢?

忙到唔得閒入o黎tim...

大家好.. 就夠5:30, 不過都唔放得工....

聽日去旅行喇.... 4月6號返香港~

忙到唔得閒入o黎tim...

大家好.. 就夠5:30, 不過都唔放得工....

聽日去旅行喇.... 4月6號返香港~
333 發表於 10年3月26日 17:06

oh~~~~~~great~~~~~~~~long long vacation~~~~~~~

哥~~
點解要報個舊曆呢?
小鴨仔 發表於 10年3月26日 13:43

因為妳呀哥我係老野law~~~~~~唔係好知新曆

都好過我啦!新舊曆幾多號都唔知!淨係知星幾!!

星期日的中午大家好呀!今日下放假,訓到飽,呵呵

星期日的中午大家好呀!今日下放假,訓到飽,呵呵
10哥 發表於 10年3月28日 12:42

我連續兩個禮拜無放假…
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]

171# 魔女
星期一早上,大家好
想得到,就得到

星期1的傍晚好呀

又到左星期三啦~~~~返多一日就開始放假了~~~~~正

174# 死老野
想得到,就得到

金多寶又唔中:唉....繼續做啦!老野10

金多寶又唔中:唉....繼續做啦!老野10
10哥 發表於 10年4月1日 01:11

老野唔係好快就會退休同埋死嗎~~~~~~哈哈哈

177# 死老野
老野都會長命百歲
想得到,就得到

咁咪有排做

http://www.metrohk.com.hk/flipBo ... eClipBook/daily/35/

4月1日的報紙:好過引,大家睇睇