返回列表 發帖
唔怕遠就 北角有日本放題 不錯
EmilyPang 發表於 10年7月27日 15:26

唔怕丫.. 不過無咁早喎, 9點 ok? 鴨女好似唔早得~~

Prince Edward, Hot Pot.................
魔女 發表於 10年7月28日 00:08

早晨呀.. .sexy~~

好似每次講食野野, 你既提議都係一樣.... 你真係好鍾意喎~~

大家早晨呀~~

同鴨女通電話...................話, 佢收唔到工呀~

所以我打算係九龍城既 "一代" 食, 近佢d 咁佢9點前都可以 join 到我地~
我地可以8點開始, 食住等.  ok 嗎?

星期五喇~~ 大家早晨~~~

我迷左路MA

果仁都OK呀
小鴨仔 發表於 10年7月30日 15:37

good, 等我 confirm 左人數就book 位先~

星期日既下午, 條街熱到痴線~~

多謝啦:去了盧山1個星期,返來喇
10哥 發表於 10年7月28日 19:50

十哥, 8月21日你ok 嗎? 8:00pm 九龍城"一代"食日本放題呀!!!!

又到星期一喇, 大家早晨呀~~

好熱叨呀.. 就o黎溶左....  

星期二喇, 大家早晨~~~

好眼瞓~~

妳都話會溶~~~咁我咪蒸發左tim啦
死老野 發表於 10年8月2日 09:15

我以為你唔出街... kaka~

星期三喇... 大家早晨~~

星期三喇, 大家午安~~~

茶居7周年, 8月21日, 8:00pm 係九龍城 "一代" 既晚飯局,

有7個已經 confirm 左 -
大叔, 魔女, 鴨女, 果仁, 奇哥, 9哥 同我

未 confirm or 未知既 -
小蕉, 大佬mac, 彭彭,  大郎, 2ling, 十哥

唔o黎既 -
細恩, 油王, 丫鬼, 琪琪, 阿屎, 一郎, 小櫻, 五賢, 阿輝

又到星期五喇~~~ 大家早晨~~

依家真係好難約人o架, 超過5個人已經好好o架喇~~~

又到星期一喇, 大家早晨....

我仲驚魂未定...

早呀~~九妹~~妳撞鬼呀?
死老野 發表於 10年8月9日 09:48

係呀.. 好在有你呢個捉鬼專家... 唔係我就死梗~~~

早呀9妹,有咩好驚???
早呀UNCLE
redjean 發表於 10年8月9日 10:23

大郎~~ 你梗係無睇我 fb 喇... 哈哈. 我公開多謝左 uncle 喇~~

各位....我可能黎唔到…
Sorry
魔女 發表於 10年8月9日 21:08

唔係化.. 做乜唔O黎呀??!!!!