返回列表 發帖
原帖由 琪琪 於 6月21日 13:00 發表

呢個時候無咩人架...

琪琪....   

原帖由 油王 於 6月21日 13:10 發表
hihi~~大家好~~~  

hello 油王~~

hello 丫鬼~~

原帖由 小鴨仔 於 6月21日 13:20 發表

我識ga
不過行得慢之ma  

噢.. 以為你迷路呀.. 你知你喇.. 你係隊長麻~~   

原帖由 一郎~~~ 於 6月21日 13:21 發表

小姐分單都係搭枱....分開坐先唔係搭枱

一郎岩... 阿屎衰左啦~~  

原帖由 小鴨仔 於 6月21日 13:23 發表

咪就係因為迷路所以行慢左之ma

鴨女.. 快d 去訂tee 啦~~~
我地星期六去落order 啦~~   

原帖由 油王 於 6月21日 13:27 發表

失業中~~~~~  

畢業 = 失業  

原帖由 一郎~~~ 於 6月21日 13:28 發表
閃...返工

88 一郎~~  

原帖由 油王 於 6月21日 13:29 發表

傻女黎既!!!我地茶居d人好鐘意講笑架~~~~  

同埋好玩得又唔少氣, 要夠癲先可以一齊玩~~   

原帖由 琪琪 於 6月21日 13:34 發表

講得好啱...咁推落去...茶居個個都係癲既...

哈哈.. 唔係個個既.. (我唔敢講個個呀...有d人唔肯認o架麻....)~~
我知我係囉~~   

鴨女.. 果仁confirm 左去未呀?

訂tee shirt 時, 幫佢訂埋喎~~   

原帖由 油王 於 6月21日 13:36 發表

其實我都係小朋友黎架~~~今年13歲~~~大家多多指教~~~  

原來變魔術可以變細自己o架... 快d 教下我啦~~   

原帖由 屎屎 於 6月21日 13:37 發表

根本就係 ... 你睇我地個可教主...

奇哥 ............ 就知啦 ...........  

原帖由 油王 於 6月21日 13:40 發表

鍊6,7十年應該可以略有所成~~~  

咁呀... 你埋係... 老人家... 仲話自己13歲~~
講得岩, 你真係有老人痴呆呀~~  

原帖由 ※奶油妹※ 於 6月21日 13:41 發表

因為呢度有人因為我細個想玩我囉@@
琴日5知邊個好似話就係因為我細個....
所以要玩我呀==〕

見你唔小氣佢地先同你玩咋.. 如果唔後, 佢地連睬都唔睬你呀~  

開工啦...你地慢慢傾啦~

原帖由 devilsmile 於 6月21日 14:31 發表
此版特為茶居成員而開, 外人是允許參與聊天的, 萬一雙方發生罵戰, 茶居成員將受偏袒!

九妹,呢條版規正呀!I like!!  

版規唔係我set o架.. 係admin set o架. .不過我都覺得好正~~~