返回列表 發帖
屎屎 ..
2件 - S

oh ... cool la la ~~~  

原帖由 333 於 6月18日 00:19 發表

會係咁  

IV

唔駛designer 既意見喇.. 我都知一定唔好睇~~     

係啦 .. 個design 幾好 ~~~ 數字 " 4 "

連 9 妹你都想呃 ~~~    

我幫你推 ....

一件大碼 ... (admin)

原帖由 333 於 6月21日 09:42 發表

要夠兩件啦.. 一件茶居送既~~   

咁另外果件係咪佢自己比錢 ar ??

原帖由 333 於 6月21日 09:47 發表

乜唔係你送咩...   

一件咪夠囉 .. 送咁多件做咩 ar ??? 咁益佢 ??   

好啦...送就送啦 ... 見係 admin 咋 ...

原帖由 KHChan 於 6月21日 23:31 發表

梗係唔夠喇

我自已都要兩件喇

哈...一件著成年 ...   

原帖由 admin 於 6月22日 00:15 發表
穿住佢出街,無人敢蝦您!

但係會有茶居人蝦 你... 呵...   

我加 ... ORDER (唔好問我攞錢)

3 件 M

S, M, 同 XL 各加 1 件

即係呢個 POST 共 6 件 ...   

原帖由 333 於 6月22日 06:19 發表

唔問你攞錢, 咁幫唔幫你訂~~
定訂左之後, 叫你唔好問我拎衫呀??   

你同我定啦   ~~~ 實有人比錢o既 ~~~
到時一手交錢一手交貨.. (不過唔係我隻手)   

原帖由 死老野 於 6月22日 09:04 發表

咁妳都幫我比埋錢先啦~~~~~  

你 ar??? 條數又唔係咁計 lu ~~~
我幫你訂要 五舊水 一件 .. 

我已付款啦 ... 辛苦哂 9 妹 同 mac mac   

原帖由 333 於 6月23日 23:12 發表

丫.. 呢個係唔係奇哥... 講d 咁野既...   

200 % 肯定...  唔係 ..

係呀 ~~~ 件衫好正 ... 一年比一年正... 哈 ..