返回列表 發帖
原帖由 10哥 於 6月30日 23:31 發表

呢個妹妹都幾得架 !不過我見過真人未呢? 唔記得添

邊方面得呀?

未見過呀爹

原帖由 UN少 於 6月30日 22:30 發表

有冇得試穿呀??我真係唔知呀~~
而家夏天,大件d都唔怕既~~大碼囉~~

試穿????你估我地係~~~左單佬呀~~

不過~~~~~~~~~~~見係你un少~冇話唔得既~~同紅酒一樣~~~~可以試飲~~~~~

我地都可以試穿...............

但唔岩你都要比埋個件錢囉~~~

原帖由 mac 於 6月30日 23:49 發表

試穿????你估我地係~~~左單佬呀~~

試穿係得架.. 比 $$ 先準試穿架喎 ..   

原帖由 屎屎 於 6月30日 23:55 發表

試穿係得架.. 比 $$ 先準試穿架喎 ..   

bingo~~~~~~~~~試哂咁多個碼都得~~~$45X4~~$180~多謝哂~~

原帖由 mac 於 6月30日 23:58 發表

bingo~~~~~~~~~試哂咁多個碼都得~~~$45X4~~$180~多謝哂~~

咁就可以過數比 9 妹啦 ... YEAH .. 又做成一單生意 ... 哈 ..   

原帖由 屎屎 於 7月1日 00:00 發表

咁就可以過數比 9 妹啦 ... YEAH .. 又做成一單生意 ... 哈 ..   

yeah~~抵喇~~~佢~~$45件~~~~過左今日唔只咁既價喇~~~~
全世界得個五十幾件~ ~~第日放上ebay~~起碼炒過二百喇~~~

原帖由 小早川瀨那 於 6月30日 23:47 發表

邊方面得呀?

未見過呀爹

你係我女 就當係方方面都得啦

原帖由 10哥 於 7月1日 00:04 發表

十佬~~~咁係咪下次小拿黎~~你契左佢呀~~

原帖由 mac 於 7月1日 00:02 發表

yeah~~抵喇~~~佢~~$45件~~~~過左今日唔只咁既價喇~~~~
全世界得個五十幾件~ ~~第日放上ebay~~起碼抄過二百喇~~~

抵到爛 ...  

原帖由 屎屎 於 7月1日 00:07 發表

抵到爛 ...   

咪係~~~~起碼出街一定唔會同人撞衫~~~撞到既~一定係自己友喇~~~

原帖由 10哥 於 7月1日 00:04 發表

小那 ... 掂 AR ~~~

原帖由 mac 於 7月1日 00:09 發表

咪係~~~~起碼出街一定唔會同人撞衫~~~撞到既~一定係自己友喇~~~  

家居必備

原帖由 屎屎 於 7月1日 00:09 發表

小那 ... 掂 AR ~~~  

屎屎~我簡直開心到唔知講咩好....t-shirt麻煩幫我入多兩件~入契爺數

原帖由 小早川瀨那 於 7月1日 00:12 發表

屎屎~我簡直開心到唔知講咩好....t-shirt麻煩幫我入多兩件~入契爺數  

落哂 ORDER 啦喎 ...
下次你早 D 叫你阿爸比錢吖嘛...   

原帖由 屎屎 於 7月1日 00:15 發表

咪係~~~個個都係dieline又話要加~~咁咪永遠都起唔到貨囉~~~ ~~
等下個version喇~~但可能要貴D架喇~~~$70-$90左右~~又係limited Edition~~~ ~

原帖由 屎屎 於 7月1日 00:15 發表

一係叫小那買炒貨囉~~~~~睇下D自己友出價幾多先肯賣~~~

拿~~我先出價~~~$90~~~我賣一件M size~~~

原帖由 mac 於 7月1日 00:27 發表

一係叫小那買炒貨囉~~~~~睇下D自己友出價幾多先肯賣~~~

拿~~我先出價~~~$90~~~我賣一件M size~~~

小那.. 我有 S 碼 ... 一件 $89 ... 哈 ~~~

原帖由 admin 於 7月1日 00:33 發表
我好似有兩件L......
85即賣~!
只限太子交收....

你... 竟然做 D 咁O既嘢... 係度爭生意...?

原帖由 屎屎 於 7月1日 00:31 發表

小那.. 我有 S 碼 ... 一件 $89 ... 哈 ~~~   

只限氹仔交收~

原帖由 admin 於 7月1日 00:37 發表

你同mac係唔係入左幾萬件呀?我50蚊買1萬件....

戈幾萬件算唔算係老翻ga?正版唔係得五十幾件咩