返回列表 發帖
M~~3件~~~~~唔該~~~

原帖由 魔女 於 7月19日 12:17 發表
其實幾時截止呀?
我想睇下D布料點呀...  

睇料???? 唔係咁嚴重呀~~~~幾呀蚊件之~喎~~~你諗住入幾千件呀~~~~

原帖由 一郎~~~ 於 7月19日 22:40 發表

要整保露b果d料........要度埋身訂做..啱size夠托先得

仲要唔鬆~唔緊~~一著落去~~會有~~自動記憶身體尺碼系統~~~~記得個用家既~~皮膚~~~毛孔~既一切資料~~~~
資料將會通過件衫既全球~~衛星~~無定向系統~~~發放到~~~呢件衫既來源地~~所以我敢講~~呢件衫係獨一無二~~
就算比人拎左黎著~~都一定會唔fit佢~~~

原帖由 一郎~~~ 於 7月19日 23:00 發表

直頭啦...衛生定位...掂......

偷左又賣唔出...出唔到手果下大鑊ma...

咪係~~~~~只係呢個point嚇親人喇~~~~衛生定位喎~~你估野少呀~~~~
係唔干淨既地方著咗呢件衫~~聽講話d"烏JOE"野唔敢埋身TIM架~~~
唔知~~梁c號~~同司徒法正師傅~~有冇整返一兩件著下呢~~

原帖由 一郎~~~ 於 7月19日 23:12 發表

一定唔會埋到身........一埋身即響....警報..........

佢地唔同ka....用夢特蕉......

YEAH~~~~夢特蕉~~~
EDISON~~~就係BATHING apa~~~~~

原帖由 魔女 於 7月19日 23:20 發表
駛唔駛打咁多字呀…
問多句姐....  

要既~要既~~~唔係驚你唔清楚呀嘛~~~~~

原帖由 魔女 於 7月19日 23:27 發表

麻煩晒  

拿拿~~~~唔好講埋D衰野~~~~你咁樣~~我地嬲架~~~

我要多一件~~M~~~~
TOTAL~~~4M

thx

亞OIL~~你好講底你要幾多件囉喎~~~~~~~~我星期六去定架喇~~~

原帖由 油王 於 8月1日 21:55 發表

咁幾時有得攞阿!!!!!  

哈哈~~~~~好急咁喎~~~~~係咪因為想儲齊~~~~一套呀~~~

原帖由 油王 於 8月1日 22:21 發表

更係la~~~儲齊一套~~~賣都貴d ma~~~  

哈~~~~識野呀下~~~~~~~~~