返回列表 發帖
原帖由 油王 於 8月21日 23:53 發表

睇左la~~~正到爆阿 ~~~幾時先可以到手呢~~

咁要睇下~~~你地幾時過黎~~or~~我地D CEO得唔得閒帶比你先得喎~~~~

原帖由 10哥 於 8月21日 23:54 發表

下次登東方丫!我唔睇生果架  

唔係係~~今夜報~~登咩~~~~

原帖由 屎屎 於 8月21日 23:53 發表

係咪我中梗先 ~~~   

有可能~~

原帖由 油王 於 8月21日 23:55 發表

有可能~~  

有咁既機會~~~~~~~

原帖由 10哥 於 8月21日 23:54 發表

下次登東方丫!我唔睇生果架  

咁順便登埋澳門日報la~~~我會睇架~~

原帖由 mac 於 8月21日 23:54 發表

咁要睇下~~~你地幾時過黎~~or~~我地D CEO得唔得閒帶比你先得喎~~~~

咁可能要等到聖誕節先有得著~~~

原帖由 mac 於 8月21日 23:56 發表

有咁既機會~~~~~~~  

原帖由 油王 於 8月21日 23:55 發表

有可能~~  

做咩啫你地 ... 又唔係造馬o既 .. 咁激動做乜...   

原帖由 油王 於 8月21日 23:57 發表

到時天氣凍咪一次過著幾件囉 ~~~  

原帖由 油王 於 8月21日 23:57 發表

唔使既~~2ling~~佢得閒鬼鬼馬馬咁又會過下黎呢~~~~~

原帖由 屎屎 於 8月21日 23:58 發表

到時天氣凍咪一次過著幾件囉 ~~~   

著埋3周年~~~~~4周年~~~~~~

原帖由 mac 於 8月21日 23:55 發表

唔係係~~今夜報~~登咩~~~~

哇~~~~~~~咁你都仲記得 呢份好野!!我都睇過幾次架

原帖由 屎屎 於 8月21日 23:57 發表

做咩啫你地 ... 又唔係造馬o既 .. 咁激動做乜...   

更係la~~竟然同我地呢d窮人爭飯食~~

原帖由 mac 於 8月21日 23:59 發表

著埋3周年~~~~~4周年~~~~~~

細碼著先 ... 最面果件係加大碼 ...  

原帖由 10哥 於 8月21日 23:59 發表

哇~~~~~~~咁你都仲記得 呢份好野!!我都睇過幾次架

係呢~唔係咩呀~~~~有返咁上下年紀~~~先識架~~~

原帖由 油王 於 8月21日 23:50 發表

乜你唔係一早知咩???  
見到十哥上QQ溝女先知

原帖由 油王 於 8月21日 23:59 發表

咪係囉~~~~~~~~

原帖由 mac 於 8月21日 23:58 發表

唔使既~~2ling~~佢得閒鬼鬼馬馬咁又會過下黎呢~~~~~

我怕佢鬼鬼鼠鼠咁過左黎又走番都冇人知啫~~~

原帖由 油王 於 8月21日 23:59 發表

咦 咦 .. .乜你同 mac 一樣都係處男 未中過 ...  

原帖由 屎屎 於 8月22日 00:00 發表

細碼著先 ... 最面果件係加大碼 ...   

咁即係小櫻個件比埋油王著喇~~~~

原帖由 正版冰火 於 8月22日 00:00 發表
見到十哥上QQ溝女先知

哦!!!十哥比人捉黃腳雞~~~~