返回列表 發帖
新人報到呀

周圍去八下先

午安呀甘多位

半日贏左十幾萬.現實世界係咁就好囉  

原帖由 10哥 於 8月20日 17:49 發表

股市總資產排行榜  

1  10哥 85,606,279,117.00 元  
2  火冒三丈 43,789,016,949.00 元  
3  KHChan 29,076,513,123.00 元  
4  JOE~~~ 23,098,315,501.00 元  
5  油王 12,782,338,217.00 元  
6  獵狗 6,898 ...

十哥身家雄厚喎  

原帖由 屎屎 於 8月20日 22:00 發表

點搞 ar ~~~ ??? 係咪唔好賣 d 牛比佢,等佢間正東 ... 冇牛食 ~~~   

佢咁厚身家.食宮崎牛同黑毛豬都得喇

原帖由 admin 於 8月20日 21:54 發表

一齊搞下10哥喇...
點搞???電線??膠布??幾時郁手,諗住贖金幾多

原帖由 馬仔 於 8月21日 22:01 發表

真係好久不見,好少出黎玩.
馬仔,仲未zzzzzz

原帖由 mac 於 8月21日 23:29 發表

冰火~~~LONG TIME NO SEE喎~~~
大佬mac.你地轉陣地都吾單聲,揾左你地幾耐呀!!

原帖由 周圍飛 於 8月21日 23:36 發表
舊臭屎仲未入去抽獎wor~~~~~
好彩睇到,報名博下大霧先

原帖由 油王 於 8月21日 23:50 發表

乜你唔係一早知咩???  
見到十哥上QQ溝女先知

原帖由 mac 於 8月21日 23:51 發表

係~~我地個公關竟然~~~唔記得~~~~通告你呀~~~~~~~
近來係邊個網玩開呀~~~~~~你地~

我地咪茶室向D記,最近八到個吾駛下載就睇到電影既網,睇左幾套西片

原帖由 油王 於 8月21日 23:56 發表

咁順便登埋澳門日報la~~~我會睇架~~
風月版呀

原帖由 油王 於 8月22日 00:07 發表

咁套西片有冇格仔架??

朱朱俠3,蝦你波凸..神鳳密令,虎胆虫威4....你估乜西片呀

原帖由 油王 於 8月22日 00:13 發表

黑鬼都出埋~~仲要免費tim~~正阿!!!
呢D網睇得多厭喇,同一动作,無D新意

原帖由 油王 於 8月22日 00:16 發表

唔好諗埋一邊la~~~我只係想問你d畫質好唔好~~有冇一格一格咁啫~~~
系波凸差D,其他就DVD版