返回列表 發帖
話咁快 ... 第七號分店 ~~~~

原帖由 333 於 9月8日 21:52 發表

唔記得呀.. 我失左憶呀~~   

9 妹對於 d 好近o既事都唔記得哂 ~~~

原帖由 333 於 9月8日 22:27 發表

受刺激過度麻~~   

唔嚇得喎 你 ~~~  

原帖由 mac 於 9月8日 22:21 發表
拎返個四樓先~~~~~~~~~~~~

呢個單位啱唔啱 ar ~~~ 買咗佢吖 ~~

原帖由 周圍飛 於 9月8日 22:36 發表
屎屎有一個小遊戲第一名wor.....大家快d搶左佢先喇....

咁難得先第一 ... 9 哥一返黎咪就係會搶咗我 ~~~
比我第一... 一晚咁多啦 ~~~

原帖由 333 於 9月8日 22:57 發表

丫.. 唔見左下一句既...

你平時會話:"真衰, 不過我鍾意"~   

佢連果句都食埋 ~~~

原帖由 mac 於 9月8日 22:48 發表

哎呀~~~~你錯咗喇~~~9哥佢未返~~~就比我拎咗先lu~~~~~~~~~~~

你呀 ~~ 衰人黎架 ~~~~

9 妹呀 ~~~ 佢趁人地玩緊個計數呀 ~~~ 特登 msn 我 ... so 擾我呀 ~~~

原帖由 mac 於 9月8日 23:10 發表

係囉~~~又唔即刻~~回覆人地喎~~~~~~€

低~~能~~ 架 ~ 點覆啫 ~~~ 個game 冇得pause 架 ~~

原帖由 mac 於 9月8日 23:14 發表

就係知冇~~先call你喇~~~~~~~~

衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀

我喺小遊戲唯一o既成就都比你催毀咗...

原帖由 mac 於 9月8日 23:18 發表

係架~~~~~~~~~~~~~~

唔知以為我得罪咗佢 ...
今日食咗你一舊炸兩啫 .. 都比返杯汽水啦 ... 係咪記仇記到而家先 ~~~

原帖由 一郎~~~ 於 9月8日 23:57 發表

火都滾q埋~~
~出到去銅鑼灣先話改時間~~~9:15
打俾佢又唔銀聽.....
成11點先打番比我~~谷q氣佢打幾個電話黎我唔q聽

一郎 ~~~~
又係你最唔鍾意o既嘢...放飛機 ~~~

原帖由 KHChan 於 9月9日 00:18 發表

好好好耐之前已經知道係做馬架喇

做隻普通的馬仔 任怨任勞時運低 做隻簡單的馬仔 任喝任鋤頭望低 *平庸和平凡令你一生冇地位 凡人常頭痕平淡也有閉翳 傻人和庸人害怕捐失與落第 ...

原帖由 333 於 9月9日 00:23 發表

咁好唱口既...  

我冇 ar ~~~ 我 copy & paste 落嚟之嘛 ..
仲有 ... 我都好耐冇中過抽獎 ~~~

原帖由 一郎~~~ 於 9月9日 00:24 發表

好似唔多夾.....

隻普通的

原帖由 一郎~~~ 於 9月9日 00:29 發表

得兩個字中~~唔駛copy咁多啦

yeah ~~~

原帖由 333 於 9月9日 00:28 發表

你中一次大多等如我中幾十次既細數~   

原帖由 一郎~~~ 於 9月9日 00:30 發表

係啦~~我中次得~~小小~~~

你唔夠鴨鴨靚仔 ..
我唔夠鴨鴨靚女 ..

所以冇得中 .. 比你中都就中得少少 .. 安慰吓你咁囉 ...

好眼 訓 啦 ~~~ 早抖各位 ~~  

原帖由 admin 於 9月9日 13:58 發表

哇...過億喇你...咁多錢o既@@

有錢o既就越嚟越有錢 ...

原帖由 admin 於 9月9日 15:58 發表

有屎o既越來越多屎lor~~~~~

係咩 ? 咁你要唔要呀 ? 分 d 比你囉 ~~~

大家午安 ~~~~