返回列表 發帖
原帖由 正版冰火 於 9月12日 22:18 發表

嘩!!洩露admin機密,去報寸先 ...........下次到我中

佢洩露admin機密~~~我諗佢會屎得好橙~~~~~

原帖由 admin 於 9月12日 21:54 發表
講下o者...一陣魔女以為真,會唔開心ga...

下~~~~~~~~你唔似講下喎~~~~你好認真喎~~~講得~~~~~~~~

原帖由 魔女 於 9月12日 22:46 發表

比mac mac...
我願意  

比咩先~~~~個d咩咩咩~~~我唔要個喎~~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 正版冰火 於 9月12日 22:48 發表
起碼吾中三個月

玩下手~~~~唔比係度打字TIM~~呀~~~~~~~~~~

原帖由 魔女 於 9月12日 22:51 發表

為admin死,
又何妨  

咁ADMIN先~~~~~~會死得好慘~~~~~~~人干ADMIN~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 正版冰火 於 9月12日 23:08 發表
得果幾十分,玩吾到遊戲添

出下POST~~同係度傾多d計呀嘛~~~

原帖由 屎屎 於 07年9月22日 23:56 發表

梗係我有付出架嘛 ~~~ 你都咪話嗰四罐嘢都幾重,雖然細細罐 ~~~

有好嘢梗係要益 d 好朋友啦 ~~~   

哈哈~~你就好喇~~~~拎四罐~~有2罐拎咗返屋企~~我就差D喇~~~拎咗報紙~~~~~~仲要放埋係圾筒~~~~~~~~~~

原帖由 333 於 07年9月22日 22:48 發表

呵呵.. 唔駛客氣喎, 只要你食得開心~~   

食得開心~~~玩得放心~~~~~~~~~~~~咁就唯之VERY骨喇~~~~~

原帖由 333 於 07年9月23日 00:05 發表

下. .兩種咩..
我得一種咋.. .無價即係唔值錢啦~~   

或者係唔使錢~~~~~~~~

原帖由 屎屎 於 07年9月23日 00:05 發表

你份報紙都係拎咗一陣啫 ~~~ 又係我叫你拎走o既 ~~~
多謝你嗰兩罐嘢喎 ~~~

講講下~~又好似係喎~~~~~~~~~€

原帖由 屎屎 於 07年9月23日 00:07 發表

呢種我都有 ~~~
但係我多一種係有錢都買唔到o既,呢種我就對佢地特別好o既 ~~~ 哈 ~~~ 好似你啦, 佢啦, 佢啦咁囉 ~~   

你喇~~~佢喇~~~~佢佢喇~~~你你喇~~~你佢喇~~~佢你喇~~~~~~~~€

原帖由 屎屎 於 07年9月23日 00:08 發表

叮 ... 唔洗咪臭囉 ~~~   

係架~~~唔係D人~~~點會講~~~臭錢~~~~臭錢~~~

原帖由 小早川瀨那 於 07年9月23日 00:20 發表
我今日都好開心~~雖然無九妹請食野~~~但都比人請左食鐵板燒~~~
返到屋企又係蛋糕~~~~

屎屎9妹麥麥~~~~~~~~~~~~~~~

小那

原帖由 屎屎 於 07年9月23日 00:23 發表

小那好 ~~~
點解好似好耐冇見你咁o既 ~~~ 自從四週年之後 ~~~   

會唔會~~小那去咗改善~~~~語言及表達技巧~~~~等下次黎香港~~~可以同我地直接對話呀???

原帖由 小早川瀨那 於 07年9月23日 00:29 發表

係呀,係到努力學習日文~咁下次就可以好好地溝通勒,hahaha

車~~~~~~我地又唔係日本人~~你努力學習日文~~~~對我地黎講咪又係~地球人對外星人~~~ 點溝通呀~~~~

原帖由 小早川瀨那 於 07年9月23日 00:27 發表

學校好忙呀....甩左好多頭髮....

你甩左好多頭髮.~~~又同你好耐冇上黎~~~~~有關係架咩??????????
我地冇用cam架~~~~~~~~~~~€

原帖由 小早川瀨那 於 07年9月23日 00:26 發表

麥麥~~好耐唔見~~

係囉~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 屎屎 於 07年9月23日 00:42 發表

咪係 ~~~ 你呢個外星小那人吖 ...

小那你唔係話我知,你上次去香港係同班日本食飯下話 ~~   

可能係同一班唔講野既日本人食飯~~~~~~~~~

原帖由 小早川瀨那 於 07年9月23日 00:50 發表

因為學業好忙...令我甩左好多頭髮之餘....又令我無咁多時間上黎咁....

咁使唔使食~~~維特健靈「維新烏絲素」
「維新烏絲素 頭髮促進液」是具護理作用的專業護髮產品,專為頭髮稀薄或有脫髮人士而設
每天使用,能讓髮囊吸收珍貴中西護髮精華,補充頭髮生長所需養份,避免脫髮

純天然中草藥成份首烏、牛蒡、丹蔘及艾葉為頭髮提供足夠養份,促進血液循環,刺激頭髮生長,並令髮絲時刻保持光亮潤澤;西方專利成份Capigen®有調節過多油脂分泌、促進血液循環,使髮根強壯及回覆生命,阻止更多髮囊步向衰退期。

臨床測試證實,使用「維新烏絲素 頭髮促進液」3至6個月後,受測試者的髮絲健康獲得改善
   1. 新生頭髮變得強壯健康
   2. 過量頭油分泌明顯得到改善
   3. 脫髮情況大大降低

原帖由 小早川瀨那 於 07年9月23日 00:55 發表

同一班講緊廣東話o既日本人食飯

乜都冇用喇~~~~~你都唔同人講野既~~~~~~