返回列表 發帖
[quote]原帖由 直頭唔喺~~~~

人.................................................................

原帖由 魔女 於 07年9月21日 15:31 發表

摸女....................

原帖由 屎屎 於 07年9月23日 14:17 發表
早晨呀~~大家~~我啱啱食完早餐返嚟 ~~~ 哈 ~~~  

早餐.......

個話士啤對戰玩得未?

原帖由 屎屎 於 07年9月23日 15:14 發表

一郎 ~~~   

你做咩抱住3個bb搵我~~~~~我唔負責任ka....

原帖由 admin 於 07年9月23日 16:01 發表

果3本係佢拍o既咸書尼架wor......

嘩.....................咁都得

原帖由 屎屎 於 07年9月23日 16:04 發表

咩呀 ~~~ 果 3 本係 admin 拍架 ~~~
我見冇人買吖嘛 ~~~~ 咪叫報紙擋老細送比我黎孝敬你囉 ~~~   

我相繼個老細唔係傻就...一定有問題

原帖由 admin 於 07年9月23日 16:13 發表

睇下la...都拍得幾有美感ga...枯顱骨寫真集...

原帖由 ahfai 於 07年9月23日 16:49 發表

我係唔會講o既!!

妖..................等咁耐唔講

原帖由 屎屎 於 07年9月23日 17:07 發表

哈 ~~~ 原來你都等緊架 ~~~ 哈 ~~~

係呀...............

原帖由 ahfai 於 07年9月23日 22:56 發表
係lor,邊個玩壞o既,要賠維修費........

admin.............................

原帖由 333 於 07年9月23日 23:10 發表

一郎~~   

9妹.......

原帖由 ahfai 於 07年9月23日 23:20 發表
發左癲呀你地.見人都 ...

你癲d........................................

大家早晨~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 死老野 於 07年9月24日 11:27 發表
早呀~~~~妹,奇哥,一郎~~~~~  

早......叔

原帖由 死老野 於 07年9月24日 11:47 發表

Day off?

3:00

原帖由 333 於 07年9月25日 09:49 發表

一郎, 你係棵下低做緊乜....

哈哈.. 一郎早晨呀~~   

打機機

原帖由 333 於 07年9月25日 08:20 發表
大家早晨~
茶居早晨~ 

祝大家中秋節快樂~~

唔知你地今日有無得放早呢?唉!我就放4點,執得野黎即係準時收工...    ...

我準時9:30~~~
之後去行夜山