返回列表 發帖
原帖由 死老野 於 07年11月13日 09:08 發表

早呀~~~~~屎姐  

又唔洗咁叫我o既 ... 叫返我屎屎得喇 ~~

大家早晨~9 妹早晨 ~

原帖由 死老野 於 07年11月14日 08:38 發表
兩位靚女早呀~~~~~~~  

早晨 uncle .. 早晨 一郎  ..
我好眼瞓 ~!~

Good morning ..
大家早晨 ~

早晨 老野 .. 早晨 鴨鴨 ~~~
到星期四啦 ~~~~ 快 d 到星期五啦 ~~~

9 妹好, 魔女好, 阿鬼好, 大郎好 ...

我就慘啦~~ 頭先擰轉頭同個同事講完嘢,就整親條頸 .. 而家一郁就痛 ~~~

原帖由 333 於 07年11月15日 11:38 發表

咁你點跳舞呀??
聽日lunch time 要練呀... 我地要有個自選動作~~   

吓 ... 已經痛到想喊啦喎 ~~~
自選動作...係條頸唔郁...kaka

原帖由 333 於 07年11月15日 11:47 發表

琴日兩pair 已經諗到d 好勁既動作.. 我仲諗住靠晒你o架~~   

佢地話你跳得好勁 ... 我諗住派你出去做代表 .. kakaka..

大家早晨 ..

9 妹早晨 ..

奇哥早晨 ..

原帖由 死老野 於 07年11月16日 09:11 發表
大家早~~~~~~~  

早晨 uncle ~~

原帖由 死老野 於 07年11月16日 09:22 發表
妳今日唔眼瞓喎~~~~~  

係呢~~~ 琴日睇完中醫, 返咗屋企瞓覺 ... 勁好瞓 ..
阿大夫好叻呀 ~~~ 打一打脈就知我有傷風感冒 ...

原帖由 死老野 於 07年11月16日 09:31 發表

我睇妳打字就知妳冇事~~~~~咁我咪仲叻(kidding)

又係喎 ~~~ 原來你就係 死 老野 大夫

原帖由 10哥 於 07年11月16日 11:55 發表
各位早晨呀

今日呢度好熱.........................鬧

大家早晨 .. 9 妹早晨 ~~

原帖由 333 於 07年11月19日 08:57 發表
屎叔早~   

早晨叔叔 ~~~

早報 9 妹 (我今日冇帶飯 ... )

原帖由 死老野 於 07年11月19日 09:06 發表

有帶餸咪得law~~~~(外買靚仔)kidding

嘩 ~~~ 正 ~~~ 好呀~~~有靚仔 ..

公司好靜,明明d人返齊哂,但係靜到呢...聽到我d keyboard打字聲好响 ~~~

茶居晚上好 ~~~

原帖由 redjean 於 07年11月19日 23:16 發表

I cannot type Chinese because I have setting my notebook

大郎仲喺大陸呀?

我都係啱啱放學返嚟咋 ~~

原帖由 redjean 於 07年11月19日 23:33 發表

In Hong Kong

咁都好d .. 屋企係最 c 服架啦 ~~

原帖由 redjean 於 07年11月19日 23:54 發表

Of Course, but I cannot login HKJC

噢 ~~~ 咁真係差咗 d .. 哈 ...

瞓啦 .. 早抖大郎 ~~