返回列表 發帖
原帖由 333 於 07年10月30日 06:16 發表
星期二啦~

大家早晨呀~~   

大家早晨呀~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

叔屎9妹.....................................................................早

報到........................................................

原帖由 屎屎 於 07年10月30日 22:50 發表

一郎 好~~~   

屎.....................好

大家早晨呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 333 於 07年11月3日 23:36 發表
大家好~~

一郎, 我買左SAW III 啦...

仲有.. 變形金剛出左碟啦.. 佢話鐵盒版買晒... 我等緊...  

等緊咩~~~~鐵盒版咁型

原帖由 333 於 07年11月3日 23:44 發表

埋係鐵盒版囉.. 唔知幾錢.. 不過都要睇左靚唔靚先~
個sales 話有3個被, 依家有貨既賣緊hk$199...

今日睇左地獄第十九層, 可以不睇.. 唔會係損失~   ...

唔明?
good好在冇諗過睇

原帖由 333 於 07年11月3日 23:50 發表

哈..係3個版先岩..   

睇屎人~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 333 於 07年11月4日 00:02 發表

無理由o架.. 你唔係已經習慣左喇咩~~   

慣都要問即係你錯字又錯得高一個層次

去睇醫龍先dl新一集

原帖由 333 於 07年11月4日 00:10 發表

哈~~
好, 我都去睇 變態輪迴先~   

@@乜黎~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

跑馬日大家好~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

鴨魔奇早~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

大家早晨~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 333 於 07年11月8日 21:46 發表
攪錯呀~

2007-11-07 admin $50,000

扣錢......分哂俾茶居既人

原帖由 333 於 07年11月8日 23:08 發表

同意呀.. .分多d俾我丫~~   

一人一半~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2007-11-08 admin $190,000

原帖由 333 於 07年11月9日 23:10 發表
一郎, 好~   

9妹好~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 333 於 07年11月9日 23:25 發表

開口中又開番 chat room 啦.. 今日都係入面傾傾下計都輸左錢... 哈哈~

冇玩好耐22..................

訓啦~~~~886~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9妹

報到.. 我都返到........................................