返回列表 發帖

2007 聖誕醉酒鬧事狂歡聚會

雖然仲有個幾月先到Christmas, 不過我地要預人數, 訂地方, 所以預早話俾大家聽日期同時間, 等大家可以早d 覆實我.

日期:2007年12月24日(星期一)
時間:晚上七時到零晨三...四..五... (睇下大家有幾眼瞓)
地點:旺角老地方
價錢:HK$300 ~ HK$500 (視乎人數多少)
價錢包:場地費,晚餐,無酒精飲品 1-2杯(視乎杯既大細...哈哈),啤酒,少量紅酒(由茶居有勢力人事提供,多謝佢先)
抽獎:所有禮物由茶居有細力人事提供(多謝佢地先);仲有admin 私人醒 50,000,000 論壇金幣.
遊戲:UNO,NDS(請自携帶,唔包叉電),集體遊戲等等...,仲有你俾人玩下,又玩下人咁啦.
交換禮物:請預備價值低於HK$100之禮物

再有d咩諗到先加啦~ 

我要去收禮物@,.@"ha!

原帖由 子楹 於 07年10月29日 21:53 發表

如果你黎, 我私人醒份正野俾你~~

哇,你d眼口鼻歪晒~~

你自己出錢 =.=

原帖由 333 於 07年10月29日 22:57 發表

佢就好喇 ~~~

我報名先~~~

原帖由 屎屎 於 07年10月29日 23:05 發表

你自己出錢 =.=   

如果形豬幫我出埋錢,咁就好嚕~~~

原帖由 ahfai 於 07年10月29日 23:08 發表

如果形豬幫我出埋錢,咁就好嚕~~~

佢連自己果份都未夠比喎 ~~~

原帖由 屎屎 於 07年10月29日 23:07 發表

佢就好喇 ~~~   

係丫.. 將預備買俾你果份, 用黎買俾佢.. 你下一年先啦~~

原帖由 333 於 07年10月29日 23:16 發表

係丫.. 將預備買俾你果份, 用黎買俾佢.. 你下一年先啦~~   

楹豬 .. 不如你唔好去啦~~~ kakaka 

報左名先~~~~~~~~
就算黎唔到都放低$300

原帖由 admin 於 07年10月29日 23:58 發表

咁你去唔到的話,我頂你呀 ,唔好side左果舊錢呀麻

好呀~~~多謝你頂我果$300,可以唔駛side我舊錢

報名先,但係...................................

唔醉酒得唔得架?

原帖由 333 於 07年10月29日 22:57 發表

咁如果我又黎呢.........??

原帖由 admin 於 07年10月30日 00:04 發表

賤精丫.....

我係..................................

原帖由 333 於 07年10月29日 13:39 發表
雖然仲有個幾月先到Christmas, 不過我地要預人數, 訂地方, 所以預早話俾大家聽日期同時間, 等大家可以早d 覆實我.

日期:2007年12月24日(星期一)
時間:晚上七時到零晨三...四..五... (睇下大家有幾眼瞓)
地點:旺角老地方
價 ...

好嘢吓,剛剛好係星期一
想得到,就得到

原帖由 亞花 於 07年10月30日 00:08 發表

我私人醒我俾你~~~~哈哈(講笑)

原帖由 admin 於 07年10月30日 00:21 發表
屎屎尿尿屁屁三姐妹...
勁呀~~!!

王晶......................................

原帖由 亞花 於 07年10月30日 00:08 發表

靚女喎, 如果你黎, 一定有啦.. (用埋阿屎出年份生日quota....)