返回列表 發帖

2007 聖誕醉酒鬧事狂歡聚會

雖然仲有個幾月先到Christmas, 不過我地要預人數, 訂地方, 所以預早話俾大家聽日期同時間, 等大家可以早d 覆實我.

日期:2007年12月24日(星期一)
時間:晚上七時到零晨三...四..五... (睇下大家有幾眼瞓)
地點:旺角老地方
價錢:HK$300 ~ HK$500 (視乎人數多少)
價錢包:場地費,晚餐,無酒精飲品 1-2杯(視乎杯既大細...哈哈),啤酒,少量紅酒(由茶居有勢力人事提供,多謝佢先)
抽獎:所有禮物由茶居有細力人事提供(多謝佢地先);仲有admin 私人醒 50,000,000 論壇金幣.
遊戲:UNO,NDS(請自携帶,唔包叉電),集體遊戲等等...,仲有你俾人玩下,又玩下人咁啦.
交換禮物:請預備價值低於HK$100之禮物

再有d咩諗到先加啦~ 

原帖由 子楹 於 07年10月29日 21:53 發表
我要去收禮物@,.@"ha!

如果你黎, 我私人醒份正野俾你~~

原帖由 屎屎 於 07年10月29日 23:07 發表

佢就好喇 ~~~   

係丫.. 將預備買俾你果份, 用黎買俾佢.. 你下一年先啦~~

原帖由 亞花 於 07年10月30日 00:08 發表

咁如果我又黎呢.........??

靚女喎, 如果你黎, 一定有啦.. (用埋阿屎出年份生日quota....)

原帖由 一郎~~~ 於 07年10月30日 00:12 發表

我私人醒我俾你~~~~哈哈

原來一郎會送... 一郎你真係好~~

原帖由 屎屎 於 07年10月30日 09:14 發表

咁我保留 .. 我兩個妹出嚟o既權利 ~~~~

你講到你兩個妹好似坐緊監咁... 不過佢地有鎖匙...

原帖由 一郎~~~ 於 07年10月30日 09:19 發表

你專登攞33樓ka

o殊..... 去廁所...

原帖由 redjean 於 07年10月30日 10:57 發表

咁,到底果晚會點呢????

自由發揮.. 我地呢d 野, 好隨意既~~

原帖由 子楹 於 07年10月30日 19:18 發表
成人價$$300~500@@
有冇小童價$架??@﹏@"

無o架.. 不過今日我阿屎講左, 如果你黎, 你俾一半, 另一半我請你~~  

原帖由 mac 於 07年10月30日 20:46 發表
我到∼∼∼∼∼

好o野~~

盈豬, 我買左聖誕禮物俾你啦, 唔黎就無o架啦..

原帖由 子楹 於 07年11月4日 00:34 發表
我會來架/ V  "~~~~~~~~~~~

yeah~

原帖由 10哥 於 07年11月4日 12:49 發表
又無我份

次次都有你份, 係你自己唔黎之麻~

原帖由 鬼仔 於 07年11月5日 09:31 發表
個晚去睇劉華@.@去唔到.......不過可唔可以上黎放低禮物就走呢

你睇完黎囉..我都無咁早散o架麻~~
等埋你先交換禮物, ok?

原帖由 鬼仔 於 07年11月5日 09:58 發表
9妹~~~你預我地會到....不過唔洗預我地食野

ok, 無問題. 不過錢要俾o架喎~~

yeah~ 預你地兩個, 好o野~~

原帖由 正版冰火 於 07年11月5日 11:37 發表
睇到都開心,可惜聖誕做到得閒死吾得閒病
吾係我都想參加呀!!

咁下次囉.. 睇下你幾時得閒又撞岩我地有野攪~

原帖由 正版冰火 於 07年11月5日 13:00 發表
咦!!!有對手