返回列表 發帖
原帖由 死老野 於 07年11月21日 11:34 發表

摩呀~~~~~冰火
早呀uncle

原帖由 正版冰火 於 07年11月21日 11:35 發表
我輸左億三呀

我地輸得好鬼豪~~~~~~~~

原帖由 死老野 於 07年11月21日 11:59 發表

我地輸得好鬼豪~~~~~~~~
話事啤改左程式,好難過版拎錢呢!!!

原帖由 正版冰火 於 07年11月21日 12:04 發表
話事啤改左程式,好難過版拎錢呢!!!

係呀~~~要玩成二百五次先過到一版~~~onion142

原帖由 死老野 於 07年11月21日 12:06 發表

係呀~~~要玩成二百五次先過到一版~~~
我要成400次先過到版

原帖由 正版冰火 於 07年11月21日 12:09 發表
我要成400次先過到版

更係啦~~~~你玩到成二百多級咁高

行左成日,終於可以坐定定…
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]

咁到我起身喇

又到星期四啦~

大家早晨呀~~

早呀~~~~~人類

大家早晨 .. 9 妹早晨 .. uncle 早晨 ..
今朝真係好彩 ... 有9 妹9 哥同oil陪我食早餐... 哈 ~~~

原帖由 屎屎 於 07年11月22日 09:06 發表
大家早晨 .. 9 妹早晨 .. uncle 早晨 ..
今朝真係好彩 ... 有9 妹9 哥同oil陪我食早餐... 哈 ~~~   

一王三后~~~~~~~~~

原帖由 死老野 於 07年11月22日 09:11 發表

一王三后~~~~~~~~~  

UNCLE 早晨~~
阿屎 早晨~~

原帖由 333 於 07年11月22日 09:26 發表

UNCLE 早晨~~
阿屎 早晨~~

早呀~~~九妹~~到out我未呀~~哈哈哈

原帖由 死老野 於 07年11月22日 09:28 發表

早呀~~~九妹~~到out我未呀~~哈哈哈

我終於都 過 咗了 ~~~

原帖由 屎屎 於 07年11月22日 09:32 發表

我終於都 過 咗了 ~~~   

可能就係到我啦~~~~~~~~

原帖由 死老野 於 07年11月22日 09:48 發表

可能就係到我啦~~~~~~~~  

學十哥咁講 ... 唔係有冇錢收o既問題,.. 係好瘀..先係問題 ~

Good Morning Tea House
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]

原帖由 魔女 於 07年11月22日 09:54 發表
Good Morning Tea House  

次次同妳講完早晨妳都走左去~~~~~~~唔鬼叫妳 (kidding)

早晨ar
好眼訓, 尋日做完功課返到屋企都已經係12點幾