返回列表 發帖
原帖由 魔女 於 07年11月20日 11:27 發表
what are you guys playing ar.....

We're playing what you always play .. haha ...

原帖由 ahfai 於 07年11月20日 12:43 發表
Si Gout Dan ...

原帖由 死老野 於 07年11月20日 12:51 發表

ku lung kai

what are you talking? Who calls "ku lung kai" and "Si Gout Dan"?

Yeah ... after lunch .. very sleepy ..

原帖由 死老野 於 07年11月20日 13:43 發表

I try my best to go~~~~but Iam not sure that~~~~~

last year, u didn't join us ... pls try try try your best this year ...

原帖由 死老野 於 07年11月20日 13:47 發表

You go to sleep first~~~~~~~~~

Boss just back to office  ... oh no. ..

原帖由 正版冰火 於 07年11月20日 21:58 發表
9妹!!9妹!!今期抽獎又係一萬呀,旺你呀 仲吾快D報名

茶居晚上好...冰火好..
今期茶居六合彩 out 咗我出嚟,又加 9 妹旺 ... 張六合彩中梗~~~

大家早晨 ~~

原帖由 死老野 於 07年11月21日 09:00 發表
全早呀~~~~~~~~  

9 妹早 ... 老野早 ...

原帖由 死老野 於 07年11月21日 09:06 發表

屎呀~~~~~~~~早呀~~~~~~~

好眼瞓 ~~~

原帖由 死老野 於 07年11月21日 09:14 發表

妳尋日唔駛返學喎~~~~~點解會咁眼瞓ga~~~~~~~唔通去
............................................................................................................ ...

冇呀 ~~~ 琴日要返學呀 ~~~~ 飯都冇得食 ...

原帖由 死老野 於 07年11月21日 09:27 發表

妳唔係返一同四嗎?

我自己係返一同二, 星期四係公司d堂黎架 ..

琴日阿sir講書 .. 講講下..講咗大富豪夜總會..講當年...大富豪幾咁高檔 .. 好搞笑~  

原帖由 死老野 於 07年11月21日 09:37 發表

當年大富豪係龍頭一哥~~~~~~最豪就係佢

真係大富豪~~~

大家早晨 .. 9 妹早晨 .. uncle 早晨 ..
今朝真係好彩 ... 有9 妹9 哥同oil陪我食早餐... 哈 ~~~

原帖由 死老野 於 07年11月22日 09:28 發表

早呀~~~九妹~~到out我未呀~~哈哈哈

我終於都 過 咗了 ~~~

原帖由 死老野 於 07年11月22日 09:48 發表

可能就係到我啦~~~~~~~~  

學十哥咁講 ... 唔係有冇錢收o既問題,.. 係好瘀..先係問題 ~

原帖由 正版冰火 於 07年11月22日 13:08 發表
午安呀uncle,一郎,鸭鸭,(排名分左先後!! )

原帖由 小鴨仔 於 07年11月22日 13:24 發表

車~~~
根年齡分我係排最後ga喎

我唔喺個排名裡面 ... 係咪即係死咗... @.@

原帖由 死老野 於 07年11月22日 14:00 發表

OK 但係唔Dinner得

好嘢 .. uncle hi tea ..

原帖由 333 於 07年11月22日 14:04 發表

我驚到時先電你又失蹤呀~   

瞓醒 lu..

早晨  ... 大家 ..

我想 sick leave 多一日呀 ~~~