返回列表 發帖
原帖由 333 於 08年11月18日 13:02 發表
大家好~

個人好down tim... 2  

咁呀~~~~等老野同妳up up先law~~~~~~~~~~"豬up"

回復 656樓 333 的帖子

唔洗唔該,如果下次你再去PALM ISLAND, 可以搵我食午飯(星期一除外),我PM我倆個大陸電話俾你
想得到,就得到

火仔生日快樂 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

原帖由 SmallYan 於 08年11月19日 00:03 發表
火仔生日快樂 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

嘩... 希客呀~~ 0

我都祝阿火生日快樂~

贏波贏馬贏女... .1 1

係喎~~~~今日有人牛一喎~~~~~~生日快樂,心想事成,身體健康,同埋日日都有囡囡溝or比囡囡溝

咦~
咁我都祝某某人生日快樂,身體健康,同埋買乜贏乜先

Happy Birthday to YOU,1
Happy Birthday to YOU,0
Happy Birthday to XXX,9
Happy Birthday to YOU!!!!!6

原帖由 魔女 於 08年11月19日 12:29 發表
Happy Birthday to YOU,1
Happy Birthday to YOU,0
Happy Birthday to XXX,9
Happy Birthday to YOU!!!!!6  

街坊生日喎~~~~~妳咁遲先覆~~~~~~9

原帖由 redjean 於 08年11月18日 18:33 發表
唔洗唔該,如果下次你再去PALM ISLAND, 可以搵我食午飯(星期一除外),我PM我倆個大陸電話俾你

收到~
唔該晒呀.. 大郎~~ 1

回復 670樓 333 的帖子

舉手之勞姐
想得到,就得到

早呀~~~所有生物6

原帖由 死老野 於 08年11月19日 13:44 發表

街坊生日喎~~~~~妳咁遲先覆~~~~~~9

Go and see his facebook7

原帖由 魔女 於 08年11月20日 12:08 發表

Go and see his facebook7  

I Can"t go and see now~~~~7

又到星期五~~~~~早晨呀2

原帖由 死老野 於 08年11月21日 09:11 發表
又到星期五~~~~~早晨呀2

早晨呀!我都入嚟吹吓水先,今日鬼影都冇隻,我呢篇先係今日第二篇文章咋…

原帖由 fatwahyee 於 08年11月21日 09:50 發表

早晨呀!我都入嚟吹吓水先,今日鬼影都冇隻,我呢篇先係今日第二篇文章咋…

有好多隻鬼係度ga~~~~~~~有爛賭鬼(我)有咸濕鬼門(周x飛)有餓鬼(奇哥)仲有靚鬼(xx)

早晨呀~~~魔女~~~(叫定先)

原帖由 fatwahyee 於 08年11月21日 09:50 發表

hello.. 忙左成日, 岩岩先入o黎... 5
歡迎你呀~~ 得閒多d 入o黎吹下水喇~~ 6 6

回復 679樓 333 的帖子

入咗嚟咁耐,終於有PR嚟招呼了…哈!哈!講笑…不要介意!