返回列表 發帖
原帖由 333 於 08年9月29日 13:49 發表
我 放假仲忙過返工, 攪到個人散晒... 2

不過有假好過無假放既... 0  

因為妳太忙~~~冇時間搵朋友~~~所以一放假就要還人情債~~~~哈哈哈

原帖由 死老野 於 08年9月29日 14:01 發表

因為妳太忙~~~冇時間搵朋友~~~所以一放假就要還人情債~~~~哈哈哈

哈... 唔係丫.. 0

大家早晨呀~~ 1

又新的一天, 新的希望.... 新的失敗... 4

原帖由 333 於 08年9月30日 07:32 發表
大家早晨呀~~ 1

又新的一天, 新的希望.... 新的失敗... 4  

早呀~~~九妹~~~妳好似有D野喎4

原帖由 死老野 於 08年9月30日 09:02 發表

早呀~~~九妹~~~妳好似有D野喎4

人在做, 天在看, 難在受... 你話有無野丫.. 0

原帖由 333 於 08年9月30日 12:47 發表

人在做, 天在看, 難在受... 你話有無野丫.. 0  

丁蟹講過~~~人善人欺天不欺~~~0

原帖由 死老野 於 08年9月30日 21:56 發表

丁蟹講過~~~人善人欺天不欺~~~0

咁岩既, 333 都有講過喎, 佢話:" 人善人欺天亦欺"
乜你無聽過咩, 無聽過都有睇過丫... kakaaa 9 9

原帖由 333 於 08年9月30日 22:39 發表

咁岩既, 333 都有講過喎, 佢話:" 人善人欺天亦欺"
乜你無聽過咩, 無聽過都有睇過丫... kakaaa 9 9

妳係陳吐吐~~~8

原帖由 死老野 於 08年9月30日 22:43 發表

妳係陳吐吐~~~8

覆得咁快既... 1

十月一日的早上~~~~~~今晚有冇人出街睇煙花呀?

原帖由 死老野 於 08年10月1日 09:53 發表
十月一日的早上~~~~~~今晚有冇人出街睇煙花呀?

有.. 不過一定唔係我... 9

原帖由 333 於 08年10月1日 10:09 發表

有.. 不過一定唔係我... 9

都唔會係我~~~~~早呀~~~~~九妹

原帖由 死老野 於 08年10月1日 10:18 發表

都唔會係我~~~~~早呀~~~~~九妹

午安呀.. uncle.. 1

獨自出完街返黎... 一陣又出去... 你睇下幾忙丫.. 2
呢排成日一日走幾場...  8

原帖由 333 於 08年10月1日 16:13 發表

午安呀.. uncle.. 1

獨自出完街返黎... 一陣又出去... 你睇下幾忙丫.. 2
呢排成日一日走幾場...  8  

咁咪好law~~~~~輕鬆下啦香港人5

大家早晨呀..
今日係星期四呀.. (唔係星期一)  6

嘩... 666 中咁多錢既... 勁呀~ 3

2008-10-01 june666 $1,010,000

原帖由 333 於 08年10月2日 08:11 發表
嘩... 666 中咁多錢既... 勁呀~ 3

2008-10-01 june666 $1,010,000

妳係333喎,起碼都有一半啦.

原帖由 333 於 08年10月2日 08:10 發表
大家早晨呀..
今日係星期四呀.. (唔係星期一)  6  

早呀~~~九妹~~~星期四同星期一都冇分別喎~~~一樣係做到PK

原帖由 死老野 於 08年10月2日 08:59 發表

妳係333喎,起碼都有一半啦.

早呀.. uncle..

無呀.. 佢唔會肯俾一半我o架~  8 8

原帖由 死老野 於 08年10月2日 09:00 發表

早呀~~~九妹~~~星期四同星期一都冇分別喎~~~一樣係做到PK

aiya.. 魔女係唔係off 星期六 or 日呀? 個風無喇喇係星期六/日打返轉頭...  8 2

http://www.hko.gov.hk/wxinfo/currwx/tc_posc.htm