返回列表 發帖
原帖由 333 於 09年3月11日 11:08 發表
今日星期三, 大家好... 9

我就唔多好.. 病到死死.... 約左 uncle 都見唔到...  0

食完藥, 係時候同大家講早抖... 8 8  

小心身體la三妹

原帖由 333 於 09年3月11日 11:08 發表
今日星期三, 大家好... 9

我就唔多好.. 病到死死.... 約左 uncle 都見唔到...  0

食完藥, 係時候同大家講早抖... 8 8  

早抖啦~~~~sweet dream

星期四~~~~心情同天氣都咁差

差左好耐喇!!明天會出太陽嗎?

大家好... 好眼瞓呀....

又好多野做..  0 0

原帖由 10哥 於 09年3月12日 12:14 發表
差左好耐喇!!明天會出太陽嗎?

十哥都入黎打返句野~~~~明天一定出硬太陽

原帖由 死老野 於 09年3月12日 13:41 發表

十哥都入黎打返句野~~~~明天一定出硬太陽

咁又係喎... 哈~  4

原帖由 333 於 09年3月12日 19:00 發表

咁又係喎... 哈~  4  

咁早放工~~~~~

原帖由 死老野 於 09年3月12日 21:08 發表

咁早放工~~~~~

病到死死下.. 唔係早放工, 而係準時放工...  0

又到黑色星期五喇~~
大家早晨~~  9

原帖由 333 於 09年3月13日 08:12 發表
又到黑色星期五喇~~
大家早晨~~  9  

連續兩個月都係黑色星期五,再黎就係十一月啦,希望我等得到十一月啦~~~~~~~~8

原帖由 333 於 09年3月13日 08:11 發表

病到死死下.. 唔係早放工, 而係準時放工...  0  

咁都叫做好~~~~我病到屎都要出trip呀........................................................

大家好.....

星期六喇, 大家早晨~ 1

我又要去上堂喇~~  3 3

好似又病多左咁..... 8

原帖由 333 於 09年3月14日 07:50 發表
星期六喇, 大家早晨~ 1

我又要去上堂喇~~  3 3

好似又病多左咁..... 8  

找都睇完醫生返黎lu

原帖由 死老野 於 09年3月14日 21:37 發表

都睇完醫生返黎lu

你真係好病下喎... 0 0
我岩岩食完藥... wing 下 wing 下...  3 73

原帖由 333 於 09年3月14日 21:47 發表

你真係好病下喎... 0 0
我岩岩食完藥... wing 下 wing 下...  3 73  

一樣食完D好勁GA藥~~~~頭都暈埋

星期日既早上, 大家早晨~~ 1

岩岩打完羽毛球, 依家去lunch, 一陣去睇野, 今晚食 buffet... 哈~ 6 6

回復 558樓 333 的帖子

講定明天早晨先0 0 0
想得到,就得到

早呀~~~~咁多位生物