返回列表 發帖

21樓....

m(_ _)m大家新年快樂

大郎預祝你福如東海,壽比南山,hahahahaha

茶居朋友們恭喜發財~
身體健康~
心想事成~
工作愉快~
快高長大~
恭喜恭喜~

原帖由 333 於 09年2月1日 17:06 發表

臨時決定去咋.. 依家都返到屋企 lu~~

今朝call 唔到油王~~    

去馬交都唔call我~~

回復 854樓 雅子 的帖子

雅子識睇波...實在太令我感到意外勒....意外到要潛上水面發表一下

大家晚安...

原帖由 死老野 於 09年4月13日 10:05 發表

早呀~~~小早~~~佢唔係雅子,佢係雅子的爸爸大郎~~~哈哈哈

@0@真係一言驚醒....原來係大郎....

咁又過一日....晚安uncle~早抖大家~~

原帖由 死老野 於 09年4月14日 08:58 發表

好耐冇見喎~~~幾時得閒過黎探下我地d老人家呀.

下次辦活動,手頭上又有幾千時,就(可能)係我地見面之日
換左手提~~66121879
黎到澳門記得搵我吳美麗~~~小女子仲欠uncle你一餐麥當當早餐

原帖由 死老野 於 09年4月15日 21:33 發表

咁妳星期五等我啦~~~~~哈哈哈

=口=甚麼!!!uncle你真係有效率.....
@@幾點得閒?一齊食晚飯?

原帖由 小鴨仔 於 09年4月16日 16:42 發表

澳門永久居民獲派六千元
(明報)4月16日 星期四 16:20

澳門    行政長官    何厚鏵    宣布,每名澳門永久居民將獲派現金6000元,較去年增加1000元。

何厚鏵在立法會    中宣布,澳門永久居民將獲派現金6000元,非永久居 ...

好似過兩個月就派勒.....何生真係識做....

原帖由 ahfai 於 09年4月17日 04:22 發表

小早川瀨那請我地去魔卡玩,好野~~

請到你地去門口....玩完後請打比我...接返你地走

原帖由 魔女 於 09年4月17日 12:50 發表
澳門人請食飯, yeah!!1  

yeah~~~多謝油王~~~

原帖由 死老野 於 09年4月17日 21:21 發表

有打比妳~~~妳唔Q聽我電話~~~其實係響左四野ja~~~等妳五月中收左6000蚊先出黎食飯啦

@0@原來"未知"就係uncle....我以為會有來電顥示可以覆返你....真係有緣無份....
=3=五月呀五月呀~~~今次一定要出黎聚聚佢~~~

原帖由 10哥 於 09年4月21日 00:00 發表
辛勞一天又返到來喇1

welcome back~~

好眼訓5 ...大家晚安~~

原帖由 死老野 於 09年4月22日 08:50 發表

妳做咩日日都咁早出現ga~~~~~~~早D瞓ma~~~~~唔好日日去拍拖

HAHAHAHAHA因為我要早過九妹~~hahahahahahaha~~~

原帖由 小鴨仔 於 09年4月22日 11:57 發表

我知
你有潔癖9

@@真係睇佢唔到, !

原帖由 333 於 09年4月23日 06:16 發表

小那, 你唔係早過我, 你係夜過我之麻~~ 9 9  

HAHAHAHAHA如果我再夜多五粒鐘,我地就可以"見面"勒,但我應該挨唔到....

原帖由 小鴨仔 於 09年4月25日 02:26 發表

咁唔知你等唔等到我呢
好耐冇見la

=3=好耐唔見呀小鴨子~~黎澳門玩記得搵我~~

原帖由 一郎~~~ 於 09年4月27日 23:38 發表
我返5日...

我返夠6日.....我要放假我要放假我要放假~~~~~~~~~