返回列表 發帖
星期四喇.. 大家早晨~~

唉.. 好黑仔呀~~~

條腰琴日d 肌肉發炎... 痛到死死...
返到屋企死機... 連機都開唔到....
琴晚條腰痛到成晚無得瞓... 一陣要即去睇醫生....

妳快D去睇呀~~~~星期日仲話要飛德國TIM
死老野 發表於 09年10月8日 08:47

岩岩睇完醫生返o黎, 係舊患, 同一位置....
又要食藥, 又要塗藥膏.... 唉~~

大家早晨呀, 又到星期五喇~

唉.. 唔開心既野, 一浪接一浪..... causal wear day 唔可以咁causal....

玩野.... 算囉... 我有得揀咩? 當一至五都無 causal wear 囉~

咁你乖乖地食藥同埋搽藥膏啦三妹
唔係一陣仲要飛就慘
小鴨仔 發表於 09年10月8日 12:42

係囉.. 好怕係飛機度痛...

琴晚瞓之前食左藥.... 可能d 藥力過左, 半夜過後又開始痛醒....

咪就係~~~一定要佢食晒D藥
死老野 發表於 09年10月8日 17:22

一定要食喇.. 痛到我丫...

黎黎黎我黎幫你按兩下~~
小早川瀨那 發表於 09年10月9日 06:15

按係無用o架.. 發炎呀...

早晨呀.. 又到星期六....

星期日呀.. 早晨~

三妹
你聽日要飛喎
條腰仲痛唔痛?
小鴨仔 發表於 09年10月10日 15:48

痛呀... 不過好返少少o架.. 已經~~

大家早晨呀~~
我返o黎喇... 依家又就出發 lu.. 勁忙既一日~

大家好...
我終於回歸喇~~~~

又重新開始過~~

大家早晨呀~~~

星期六喇~~~
大家早晨~~

528# 333  
9妹早,今日好似好開心
redjean 發表於 09年10月31日 09:43

都唔係丫... 我係喊到醒左....
不過又要自己 tum自己... 我會盡量開心 d~~ 

開心係唔駛盡量ga
死老野 發表於 09年10月31日 15:15

咁你快d 搵日o黎請我食飯喇.. 我好耐無見你喇~~

好,搵日call晒d人食下野
死老野 發表於 09年10月31日 21:21

早晨 uncle~

咁要食 dinner 喎, 食 dinner 好 d~

又到星期日喇~~
大家早晨呀~~

又到星期一喇.. 大家早晨~~

天氣涼喇, 大家要著多件衫, 小心身體呀~~

我就左邊身發炎.. 由頭發炎到落腳...

咁咪發過豬頭law~~~
死老野 發表於 09年11月2日 08:54

唔止個頭呀.. 係成身都發呀~~
變左隻肥豬...

541# 333  
9妹保重,小心身體
redjean 發表於 09年11月2日 10:33

阿輝幫我買消炎藥食... 唔得先去睇醫生喇...

收到喇.. 各位..
我會小心身體o架喇.. 呢個時候唔可以病呀....