返回列表 發帖
星期二喇, 大家早晨呀~~~

星期二喇, 大家早晨呀~~~
333 發表於 10年1月19日 07:59

早呀~~好快就過年啦

星期三喇!
我地幾時食團年飯?
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]

星期三喇!
我地幾時食團年飯?
魔女 發表於 10年1月20日 01:19

等妳開聲同 you are the boss , you paid the bill~~~~哈

早呀~~~~有馬ga星期三

死老野 發表於 10年1月20日 07:05

早呀.. uncle, 咁早呀~

有你同魔女報左星期, 我可以抖下喇~~

星期三喇!
我地幾時食團年飯?
魔女 發表於 10年1月20日 01:19

早晨呀.. 魔女~~

同左uncle & 魔女講早晨, 唔記得同大家講tim~~

大家早晨呀~~

會唔會俾人話我呃 post 呢...   

同左uncle & 魔女講早晨, 唔記得同大家講tim~~

大家早晨呀~~

會唔會俾人話我呃 post 呢...   
333 發表於 10年1月20日 07:28

一定唔會~~~都冇咩人入黎~~~冇人知喎

早呀.. uncle, 咁早呀~

有你同魔女報左星期, 我可以抖下喇~~

333 發表於 10年1月20日 07:26

今日我有booking ma~~~~所以要早起law

死老野 發表於 10年1月20日 07:05

大家早晨,飛躍星河
想得到,就得到

又到星期四喇, 大家早晨呀~~

uncle, 收到錢未呀.... 琴日放工後過左數俾你.. 快 d check 下喇~~

收到你個mms 喇.... thx~

uncle, 收到錢未呀.... 琴日放工後過左數俾你.. 快 d check 下喇~~

收到你個mms 喇.... thx~
333 發表於 10年1月21日 08:30

真係開心~~~一早起身就有錢收

又到星期五喇.. 大家早晨~~

放工就趕去澳門玩, 星期六應該好夜先返..
星期日約左一郎去行米埇.....
星期一晚又約左恩仔入黃金海峷食buffet.....

好忙呀~~

又到星期五喇.. 大家早晨~~

放工就趕去澳門玩, 星期六應該好夜先返..
星期日約左一郎去行米埇.....
星期一晚又約左恩仔入黃金海峷食buffet.....

好忙呀~~ ...
333 發表於 10年1月22日 08:36

嘩~~~好好好充實喎~~~enjoy

嘩~~~好好好充實喎~~~enjoy
死老野 發表於 10年1月22日 09:22

你仲未出發去澳門咩???
我地會唔會係澳門相遇呢???!!!

你仲未出發去澳門咩???
我地會唔會係澳門相遇呢???!!!
333 發表於 10年1月22日 10:16

妳打比我咪一定會相遇

晚安呀~~~早晨呀

午安呀
有無人呀>>>>>